Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > Q - S > Skyrim, The Elder Scrolls V

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-16-2011, 04:07 AM   #1
Myriddyn
 
Join Date: Aug 2011
Reputation: 0
Posts: 7
Skyrim doesn't start

Hi all.... My digital copy of Skyrim doesn't want to start neither with Windows 7 SP1 nor Xp SP3 (on the same pc).
With the first nothing happen after clicking on "Play" button in the start menu of the game. With the second one the game starts (but always in window mode!) but after few seconds it crashes. Why?
Please help me.

Myr
Myriddyn is offline  
Reply With Quote
Old 11-16-2011, 04:10 AM   #2
Steelbox
 
Join Date: May 2008
Reputation: 0
Posts: 39
For me it always crashed as soon as the menu loaded. I fixed it by configuring my sound card for 44100Hz. Prety lazy from Bethesda to not see that this made to game unbootable. I think that they tested the game on the Xbox360. Check to see if the game archive are corrupted. Click right mouse button on the game than check game archives inside Steam.

Last edited by Steelbox: 11-16-2011 at 04:12 AM.
Steelbox is offline   Reply With Quote
Old 11-16-2011, 10:13 AM   #3
Myriddyn
 
Join Date: Aug 2011
Reputation: 0
Posts: 7
Thanks for the answer.... I already did it but the problem is always the same! Grrrrrr
Myriddyn is offline   Reply With Quote
Old 11-16-2011, 10:14 AM   #4
Slowfatkid
 
Banned
Join Date: May 2011
Reputation: 41
Posts: 133
Ask for help but dont post specs?


You running it as administrator?

Last edited by Slowfatkid: 11-16-2011 at 10:17 AM.
Slowfatkid is offline   Reply With Quote
Old 11-17-2011, 09:26 AM   #5
Myriddyn
 
Join Date: Aug 2011
Reputation: 0
Posts: 7
Yes, yes... yesterday I was in a hurry.
My system:
Microstar MS-7514
Intel 2 Quad Q6600 2.41 Mhz
nVidia GeForce GTX 460
Audigy 4
Ram 8,00Gb
Some HDs and BR/DVD writers
Windows 7 Home Premium 64 Bit SP1 / Windows XP Home Premium SP3

Yes, like administrator. I have some other games on steam and all are ok.
Myriddyn is offline   Reply With Quote
Old 11-17-2011, 12:47 PM   #6
Rodrigues124
 
Join Date: Feb 2010
Reputation: 0
Posts: 4
I have the same problem
Rodrigues124 is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2011, 09:08 AM   #7
Myriddyn
 
Join Date: Aug 2011
Reputation: 0
Posts: 7
Incredible.... I used a program (Large Adress Aware) to "use" all ram (8Gb) and TESV.EXE run! Not from Steam link but from x:/Steam/SteamApss/Common/Syrim. From the same directory SkyrimLauncher.exe not run!
I don't know why!
Myriddyn is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > Q - S > Skyrim, The Elder Scrolls V


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 01:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2012, All Rights Reserved.