Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > Q - S > RailWorks

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-24-2012, 05:13 PM   #1
sabl1
 
 
 
Join Date: Aug 2012
Reputation: 4
Posts: 54
Exclamation stlport vc 10.5.2

hi,
I re-install ts 2013 since my problems of multiples errors and now, its said that I don't have stlport vc 10.5.2
PLEASE HELP!!!!
sabl1 is offline  
Reply With Quote
Old 10-24-2012, 05:42 PM   #2
Clemmo47
 
Join Date: Aug 2009
Reputation: 220
Posts: 2,927
Have you verified integrity of game cache ? Right click TS2013 tag in Steam/Properties/Local Files/Verify integrity of game cache. Wait while it checks. Then restart TS2013.

Last edited by Clemmo47: 10-24-2012 at 05:45 PM.
Clemmo47 is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2012, 12:05 AM   #3
hodderd
 
Join Date: Jan 2011
Reputation: 42
Posts: 389
You may need to run the verify several times until it shows no files missing, often it doesn't get them all in one go.

David
hodderd is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > Q - S > RailWorks


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 02:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2012, All Rights Reserved.